![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| *****@fizyoterapist.org | |
| |
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
Emre BASKAN
Yönetici
|
![]() Konu: ****@fizyoterapist.org elektronik posta adresiGönderim Zamanı: 23-Eylül-2007 Saat 11:12 |
|
Sınırlı sayıdaki ****@fizyoterapist.org uzantılı e-mail adresi almak için;
adınız, soyadınız, mezun olduğunuz üniversite ve çalıştığınız kurumu admin@fizyoterapist.org elektronik posta adresine yollayınız.
Unutmayınız ki "isimsiz" (anonymous) mail adreslerini hotmail, yahoo, gmail benzeri herkese açık e-posta adresi sağlayıcılardan alabilirsiniz. Ancak fizyoterapist.org bu hizmeti yalnız fizyoterapistlere vermektedir. Resmi yazışmalarınızda ve kartvizitinizde mesleğinize yakışır bir mail kullanmak istiyorsanız @fizyoterapist.org almalısınız. Düzenleyen Emre BASKAN - 13-Kasim-2007 Saat 21:25 |
|
|
|
|
fzt_omer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 07-Subat-2008 Saat 18:30 |
|
merhabalar ben ömer seylan , bu yaz mezun olacagım unıversıtem tıflıs tıp fakultesi.mumkunse bu emaıl adresınden bende bır tane ıstıyorumiyi calısmalar.
|
|
|
fzt. Ömer SEYLAN
|
|
|
|
|
fztnln
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2008 Saat 17:32 |
|
merhaba ben nalan adiyaman haziranda HU FTR'den mezun olacagim
mumkunse bende bir tane istiyorum
iyigunler Düzenleyen fztnln - 24-Nisan-2008 Saat 17:34 |
|
|
|
|
fztnln
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2008 Saat 17:33 |
|
merhabalar ben burak kartal bu haziran HU FTR 'den mezun olacagim
mumkunse bende bir tane istiyorum
|
|
|
|
|
firtinalisular
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2008 Saat 19:57 |
|
ben mustafa topac pamukkale mezunuyum. hocam mümkünse bir tane de ben alabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
fztoa
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2008 Saat 17:27 |
|
merhaba ben olcay mail gönderdim bir kaç kez ama nasıl kullanılacak? bir de herhangi bir cvp almadım
|
|
|
|
|
Emre BASKAN
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2008 Saat 13:42 |
|
Email adresi dağıtım kotası dolduğu için adres dağıtımına bir süre ara vermiştik. İsteğinizi tekrarlamanız halinde ....@fizyoterapist.org adresine sahip olabilirsiniz. Mesajınızda adresinizde hangi adı kullanacagınızı (isim@fizyoterapist.org vs.. gibi) lütfen belirtiniz. |
|
|
|
|
fzt_omer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2008 Saat 16:26 |
|
merhabalar kullanici adimin fzt_omer@fizyoterapist.org seklinde olmasini istiyorum mumkunse , birde nasil kullanacagim bilgilendiriseniz sevinirim.
iyi calismalar.
|
|
|
fzt. Ömer SEYLAN
|
|
|
|
|
irfanakyildiz
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 18:56 |
|
hocam merhaba ben irfan..irfan akyıldız...2007 pamukkale mezunuyum..karamanda özel anadolu sevgi yumağı özel eğitim merkezinde calısyorum...irfanakyildiz@fizyoterapist.org olarak bi e mail adresi alabilrmiyim..teşekkürler hocam görüşmek dileğiyle
|
|
|
|
|
Emre BASKAN
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2010 Saat 21:13 |
|
ücretsiz pop3 e-mail adresi dağıtımı tekrar başlamıştır. *****@fizyoterapist.org uzantılı mail adresi isteyen meslektaşlarımızın bu sayfa altında isteklerini göndermeleri yeterlidir. |
|
|
|
| Sayfa 3 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|